Hlavné pódium

Počas celého dňa vás bude sprevádzať obľúbená moderátorka Andrea Šprochová.

10:00              Otvárame areál

11:00 – 12:00 František Plavý + Milan Bušovský – kuchárska šou

12:00 – 13:00 Ivana Chovančíková – cukrárska šou

13:00 – 14:00 Vladimír Lokšík + Tomáš Ševčík + Martin Hoferica – kuchárska šou

14:00 – 15:00 Lucia Súkeníková – Varíme chutne a zdravo s dm

15:00 – 15:30 Jakub Kučera – barmanská šou

16:00 – 17:00 koncert Tomáša Bezdedu

17:00              TOMBOLA

19:00 – 20:00 koncert Erich Boboš Procházka & Marek Wollf

21:00              DOPIKNIKOVANÉ

Grilovanie s OFYR

Kužeľovité ohnisko OFYR vyžaruje teplo do všetkých strán až do vzdialenosti dvoch metrov, čo umožňuje variť a baviť sa vonku aj v chladnejších mesiacoch. Perfektný pre prípravu gulášu, ktorý v zime spoľahlivo zahreje, a pritom si vychutnávať varené víno – OFYR prináša teplo a svetlo do vonkajšieho priestoru po celý rok.

Nové poňatie vonkajšieho varenia.

František Plavý

Majster odbornej výchovy Hotelová akadémia Žilina

 

  • člen Žilinského klubu a výkonného výboru SZKC
  • úspechy medzinárodné – strieborná medajla Hradec Králové, bronzová medajla Celosvetová kuchárska Olympiáda Ika Erfurt v Nemecku culinary art a mnoho cenných kovov z domácej scény

Milan Bušovský

  • zakladateľ a zároveň predseda Žilinského klubu 
  • člen výkonného výboru SZKC 
  • certifikovaný komisár WACS pre národné súťaže 
  • ocenenia strieborná medajla sv. Vavrinca, rád prezidenta SZKC 
  • úspechy medzinárodné bronzová medajla Hradec Králové, bronzová 
  • medajla Celosvetová kuchárska Olympiáda Ika Erfurt v Nemecku culinary art a mnoho cenných kovov z domácej scény   

Martin Hoferica

Šéfkuchár a majiteľ reštaurácií Provence

člen Žilinského klubu SZKC –

úspechy medzinárodné strieborná medajla Írsko Dublin, strieborná – medajla Chorvátsko a mnoho cenných kovov z domácej scény   

Vladimír Lokšík

Executive chef Hotel Diplomat**** Rajecké Teplice a Hotel Slovakia*** Žilina

  • zakladateľ a zároveň ekonóm Žilinského klubu
  • viceprezident SZKC pre vzdelávanie a súťaže
  • certifikovaný komisár WACS pre národné súťaže
  • ocenenia strieborná medajla sv. Vavrinca, rád prezidenta SZKC
  • úspechy - medzinárodné strieborná medajla Hradec Králové, 
    bronzová medajla Celosvetová kuchárska Olympiáda Ika Erfurt v Nemecku 
    culinary art a mnoho cenných kovov z domácej scény

Lucia Súkenníková

Mama, blogerka a vynikajúca kuchárka v jednom. Na pikniku pre vás navarí z chutných a zdravých produktov zn. dmBio. Máte sa na čo tešiť. 

Jakub Kučera

juniorský barman roku 2017

Počas štúdia na Hotelovej akdémii získal veľké množstvo ocenení. Okrem iných aj: 1. miesto v kategórií Barman ´s choice drink, 1. miesto v kategórií jednotlivcov, 1. miesto v družstvách (HA Žilina). Nicolaus Platinum 77 Cup v Bratislave 2018: 1. miesto v kategórií After dinner cocktail, 2. miesto v kategórií Soft Drink. Absolútny víťaz súťaže – Barman roka 2017 v kategórií Klasik Junior (Výročná členská schôdza SKBA – Štrbské Pleso). 

  

Tomáš Bezdeda

 

  

Café Republika vám prináša:

Erich Boboš Procházka a Marek Wolf

Najznámejší slovenský hráč na ústnu harmoniku Erich „Boboš“ Procházka a  talentovaný gitarista Marek Wolf využívaním výrazových prostriedkov rôznych žánrov posúvajú blues ďaleko za hranicu jeho tradície.