Vladimír Lokšík

Executive chef Hotel Diplomat**** Rajecké Teplice a Hotel Slovakia*** Žilina

  • zakladateľ a zároveň ekonóm Žilinského klubu

  • viceprezident SZKC pre vzdelávanie a súťaže

  • certifikovaný komisár WACS pre národné súťaže
  • ocenenia strieborná medajla sv. Vavrinca, rád prezidenta SZKC
  • úspechy - medzinárodné strieborná medajla Hradec Králové, 
    bronzová medajla Celosvetová kuchárska Olympiáda Ika Erfurt v Nemecku 
    culinary art a mnoho cenných kovov z domácej scény

Milan Bušovský

Šéfkuchár reštaurácia Grand Breaserie

zakladateľ a zároveň predseda Žilinského klubu –

člen výkonného výboru SZKC –

certifikovaný komisár WACS pre národné súťaže –

ocenenia strieborná medajla sv. Vavrinca, rád prezidenta SZKC –

úspechy medzinárodné bronzová medajla Hradec Králové, bronzová –

medajla Celosvetová kuchárska Olympiáda Ika Erfurt v Nemecku culinary   

art a mnoho cenných kovov z domácej scény   

František Plavý

Majster odbornej výchovy Hotelová akadémia Žilina

  • člen Žilinského klubu a výkonného výboru SZKC

  • úspechy medzinárodné – strieborná medajla Hradec Králové, bronzová medajla Celosvetová kuchárska Olympiáda Ika Erfurt v Nemecku culinary art a mnoho cenných kovov z domácej scény

Martin Hoferica

Šéfkuchár a majiteľ reštaurácií Provence

člen Žilinského klubu SZKC –

úspechy medzinárodné strieborná medajla Írsko Dublin, strieborná – medajla Chorvátsko a mnoho cenných kovov z domácej scény   

Jindřich Novotný

Majster odbornej výchovy Hotelová akadémia Námestovo

  • člen národného tímu Slovenska SZKC

  • člen Tatranského klubu SZKC

  • úspechy medzinárodné bronzová medajla svetová olympiáda za národné tímy,  bronzová medajla Celosvetová kuchárska Olympiáda Ika Erfurt v Nemecku culinary art

     

Grilovanie s OFYR

Kužeľovité ohnisko OFYR vyžaruje teplo do všetkých strán až do vzdialenosti dvoch metrov, čo umožňuje variť a baviť sa vonku aj v chladnejších mesiacoch. Perfektný pre prípravu gulášu, ktorý v zime spoľahlivo zahreje, a pritom si vychutnávať varené víno – OFYR prináša teplo a svetlo do vonkajšieho priestoru po celý rok.

Nové poňatie vonkajšieho varenia

Jakub Kučera

juniorský barman roku 2017

Počas štúdia na Hotelovej akdémii získal veľké množstvo ocenení. Okrem iných aj: 1. miesto v kategórií Barman ´s choice drink, 1. miesto v kategórií jednotlivcov, 1. miesto v družstvách (HA Žilina). Nicolaus Platinum 77 Cup v Bratislave 2018: 1. miesto v kategórií After dinner cocktail, 2. miesto v kategórií Soft Drink. Absolútny víťaz súťaže – Barman roka 2017 v kategórií Klasik Junior (Výročná členská schôdza SKBA – Štrbské Pleso).