Je kváskovanie nová móda? Stojí za to vyskúšať to? Pozývame vás na prednášku o kváskovaní, kde zistíme, ako to s kváskom v skutočnosti je. Prečo je dobré dbať na kvalitu chleba a pečiva, čo to je kvások a ako pracuje? S čím si vie poradiť v našom zdraví? Okrem možnosti ochutnať poctivý chlieb z kvásku si budete môcť zakúpiť bestsellery Kváskovanie – Recepty z kvásku a Kváskovanie 2 – Poklady z vašich kuchýň za špeciálnu cenu. Ako bonus ku knihám rozdávame kvások priamo od Naty.

Kváskovanie je láska na prvé pečenie.

Naty a Daniela

 

Naty Žúreková Štefková

Autor knihy Kváskovanie – Recepty z kvásku #TOP2 bestseller

Autor knihy Kváskovanie 2 – Poklady z vašich kuchýň # TOP3 bestseller

#3.miesto Kniha roka 2017

Foodblogger, výživový poradca a športový dietológ.